EXCLUSIEVE INVULLING VAN EVENTCATERING OP EVENEMENTEN IN ZUID-HOLLAND E.O. SINDS 2007

Neem contact op

Over ons

Keuken-Meesters is niet zo arrogant als de naam doet vermoeden, maar wij weten wel precies waar wij goed in zijn. De totale verzorging van elke food invulling voor elk type evenement of gelegenheid.

Onze meesters koken alleen met dagverse producten en zien er dagelijks op toe dat de kwaliteit van onze gerechten zo hoog mogelijk is.

Wij bereiden al onze gerechten zelf in onze eigen keuken of op locatie. Kant en klaar producten, zult u niet tegen komen in onze keuken. Met verse producten van goede kwaliteit krijgen onze gerechten de home made flavour waar wij zelf zo van houden.

Keuken Meesters is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam in foodcatering in het Westland en de regio Haaglanden, maar ook erbuiten. Keuken-Meesters heeft een eigen stijl en de mogelijkheden zijn grenzeloos. Door onze strakke planning kunnen wij snel schakelen en bieden wij hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief.

Onze chefs en koks werken al jaren voor ons en zijn mede verantwoordelijk voor de naam, kwaliteit en betrouwbaarheid van ons bedrijf. Dat maakt Keuken-Meesters een betrouwbare partner voor alle foodcatering.