Jong met een platte organisatie

Wij zijn een jong bedrijf met een platte organisatie die bestaat uit professionals zoals onze chefs maar met uitstekende ondersteuning van onze medewerkers sales, marketing en finance. Keuken-Meesters is uitgegroeid tot een gevestigde orde op het gebied van foodcatering in de regio Westland maar ook erbuiten en kan door de beschikking over uitgebreide eigen middelen elke opdracht aan.

Een uitstekende organisatie structuur

Keuken-meesters beschikt zelf over moderne materialen en blijft altijd op de hoogte van de trends op het gebied van catering. Wij hebben een up to date productiekeuken welke wij met liefde onderhouden en waaruit wij al uw foodwensen tot in detail kunnen voorbereiden. Dit in combinatie met onze mobiele keukens welke wij op elke locatie kunnen opbouwen, is geen cateringwens voor ons te groot. Het binnen enkele minuten serveren van gerechten voor groepen van honderden personen, het bereiden van smaakvolle eyecatchers in de vorm van onze hapjes, amuses, een lunch, diner, walking diner of een waar foodtruckfestival met live cooking, u kunt ons altijd bereiken voor een snelle en heldere offerte.

Door onze uitstekende organisatie structuur kunnen wij snel voor u schakelen en geven wij simpel en helder weer wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welk tarief. Onze sales afdeling denkt graag met u mee en werkt op basis van uw wensen verschillende invullingen uit voor uw evenement om zo de beste invulling aan uw wensen en budget te kunnen geven.

De voordelen van Keuken-Meesters

Binnen de regio Westland is Keuken-Meesters uniek, om de simpele reden dat wij de beleving en kwaliteit van een restaurantkeuken naar elke locatie kunnen brengen. Wij bezitten alle machines en materialen zelf en beschikken tevens over onze eigen transport mogelijkheden. Wij werken niet met uitzendkrachten en beschikken over eigen chefs en koks welke al jaren voor ons werken en mede verantwoordelijk zijn voor de naam, kwaliteit en betrouwbaarheid van ons bedrijf. U kunt van ons heldere communicatie verwachten en een duidelijke offerte welke gebaseerd is op ervaring, kennis en kunde.

Daarnaast denken wij graag mee op basis van uw wensen en bedrijfsvisie om de juiste foodinvulling voor uw evenementen te vinden. Van een thema avond tot culinaire ontdekkingsreizen, Keuken-Meesters kan het voor u verzorgen. Heeft u geen eigen locatie tot uw beschikking, dan biedt ons netwerk van verrassende evenementenlocatie ’s binnen en buiten onze regio uitkomst. Voor de aankleding, communicatietraject en invulling van bar en bediening tijdens uw evenement, brengen wij uw wensen graag over aan één van de eventpartners waarmee wij samenwerken. Op basis van uw wensen en type evenement kunnen wij via dit netwerk zorgen voor de totale invulling van uw avond.

Contact

Keuken Meesters (kantoor)
Katwijkstraat 47
2586 VL Den Haag
KvK 27343063

Stel een vraag