Marcel van der Kleij

Ondanks dat hij geboren en getogen is in Den Haag voelt Marcel zich door zijn jarenlange werkervaring in het Westland meer Westlander dan Hagenaar.

Zijn echte wortels liggen wel in de regionale horeca waar hij kookte in restaurants als Vlaanderen, Van Der Dussen, De Waag,

Voor de wind, C’est ca, Oker en Dekxels. Het waren de laatste twee die voor de hem de mix compleet maakte en Marcel een geheel eigen stijl gaven. Marcel is als leerling met de harde hand opgevoed in de Witte Raaf in Noordwijk en leerde daar van een oude rot in het vak de discipline die nodig is om een keuken op niveau te runnen.

Zijn opleidingen volgde hij op de klassieke koksscholen van Den Haag waar hij naast alle niveaus van het koks vak zich ook operationeel management eigen maakte. Zijn specialiteit is breed maar een voorliefde gaat uit naar de Italiaanse, Mediteraanse en Aziatische keuken.

Marcel zorgt ervoor dat de producten en gerechten van Keuken-Meesters waar zijn voor je geld en vindt een smakelijk product, aantrekkelijke presentatie en liefde in het eten de gewoonste zaak van de wereld. Eten is voor Marcel een feest en is dagelijks in de keuken is te vinden waar hij geniet van het ontwikkelen van nieuwe gerechten en het tot uiting brengen van de inspiratie die hij opdoet door trends. De Westlandse mentaliteit geeft Marcel de binding met het Westland die hem een bijna Westlander maakt en zijn ondernemersgeest voedt, oprecht en recht door zee. Doordat hij met zijn Keuken-Meesters in het hart van de regio zit, zijn voor Marcel de producten bereikbaar waar wij als land zo trots op mogen zijn en welke in veel andere gevallen naar het buitenland verdwijnen. In Keuken-Meesters komt Marcel zijn liefde voor producten duidelijk naar voren en zoals hij zelf graag zegt, is Keuken-Meesters het verlengstuk van de boer of teler en zet hij de liefde die deze in zijn product heeft gestopt voort tot een nog beter eindproduct. Marcel is op zijn trotst als Keuken-Meesters in volle glorie aanwezig is op een partij en wederom de verwachtingen van de opdrachtgever mag overtreffen.  De snelheid, flexibiliteit en oplossingsgerichte instelling van Keuken-Meesters is de professionele handtekening die Marcel het bedrijf geeft.